Medlemsregistering

Logg deg på Portalbuzz

Portalbuzz er Y’s Mens medlemsregister. Her er alle medlemmer registrert med navn, adresse, telefon, e-post, kjønn, fødselsdato/år, begynt dato, klubbtilhørighet og verv i klubben. Det eneste som kreves for å logge inn på Portalbuzz er at du har en e-post-adresse og at den er knyttet til dine opplysninger. Du må bruke den e-postadressen som er angitt i medlemshåndboken. Som medlem har du tilgang til å endre egne opplysninger. Den som er klubbens sekretær eller en annen som er opprettet som administrator, kan korrigere, opprette og slette informasjon om medlemmer i egen klubb. I tillegg er det 3 regionale administratorer som har tilgang til alle medlemmer i region Norge.

Hurtigveiledning i å registrere nytt klubbstyre

På Årsmøtet ble det etterlyst en oppskrift på hvordan man registrerer nytt styre i Portalbuzz. Dette må gjøres før 30. juni hvert år. Klubbsekretær (og eventuelt Portalbuzzadministrator) er autorisert. Her er oppskriften:  

  1. Logg inn på Portalbuzz.com med din e-postadresse som brukernavn. (Passord kommer automatisk)
  2. Velg Admin på venstre side
  3. Velg Officers
  4. Velg årstall (oppe til høyre) Åpne og velg “2022-2023”
  5. Klikk på rødt hjul
  6. Velg: “Add new officer”
  7. Velg “Position”. Klikk på ønsket verv (f.eks Club President)
  8. Skriv navnet og vent til navnet dukker opp og klikk på navnet som ble hentet fram
  9. Trykk “Save and stay”

fortsett 7–9 til alle er registrert og trykk “Save” tilslutt,

Ved spørsmål ta kontakt med tjenesteleder for Y’s Men Norge – Medlemsservice for Portalbuzz: på e-post: ysmen.medlemservice.norge@gmail.com

Hva skal registreres? Hvordan og hvorfor.

Vennligst skriv ut vedlagte dokument for hvilke felt som skal benyttes. Dette er til hjelp ved utskrift av adresselapper, medlemslister og til statistikk. TAKK for hjelpen.

Hvilke felter skal benyttes, se HER. Kort brukerveileder finnes HER. Denne omfatter også hvordan Styret skal opprettes for kommende periode.